Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-09@08:48:14 GMT

میادین میوه و تره بار تهران در تعطیلات باز هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۵۵۰۴

سازمان مدیریت میادین تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خدمات‌رسانی تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار در روز‌های تعطیل پیش‌رو متوقف نمی‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به نقش و جایگاه میادین و بازار‌های میوه و تره بار تهران در تأمین ارزاق و مایحتاج عمومی و به منظور آرامش خاطر و رفاه حال شهروندان، تمامی این مراکز مانند گذشته مشغول خدمت‌رسانی به عموم مراجعه‌کنندگان خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این اطلاعیه از شهروندان درخواست شده تا به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران، هنگام مراجعه به میادین و بازار‌های میوه و تره بار، ضمن رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش، تا جای ممکن فاصله فیزیکی خود را با دیگران حفظ کنند.

میادین میوه و تره بار تهران سیاه‌پوش شد

با فرارسیدن ایام محرم، میادین و بازار‌های میوه و تره بار تهران در عزای حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) سیاه‌پوش شد.

سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری و عزاداری سید و سالار شهیدان به عموم عزاداران و عاشقان آن حضرت، اعلام کرد: این سازمان با نصب کتیبه، ریسه و سیاهه، اهتزاز پرچم‌های مشکی و اکران بنر‌های مناسبتی در ۲۶۱ میدان و بازار میوه و تره بار، همگام با اقشار دیگر جامعه در سوگواری امام حسین (ع) و شهیدان کربلا مشارکت کرده است.

در این اطلاعیه آمده: با توجه به گسترش ویروس کرونا و تشدید اعمال محدودیت‌ها از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به منظور آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی کارکنان این سازمان نسبت به آموزه‌های دینی و سجایای اخلاقی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه حضرت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا، نسبت به اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های اجتماعی و فرهنگی برای کارکنان این مجموعه بزرگ خدماتی نیز اقدام کرد.

گفتنی است، بیش از ۲۶۰ میدان میوه و تره بار در مناطق ۲۲ گانه تهران فعال است. برچسب ها: میادین میوه و تره بار ، سازمان میادین ، شهرداری تهران ، محدودیت های کرونایی ، محرم

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: میادین میوه و تره بار سازمان میادین شهرداری تهران محدودیت های کرونایی محرم میادین و بازار های میوه و تره بار سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۵۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • فوت مرد میانسال به دنبال سقوط در چاه
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • جزییات حادثه حریق در خیابان لاله‌زار تهران
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول